Services

How can we help you?

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων έχει ως κύριο στόχο την καταγραφή όλων των υπηρεσιών της επιχείρησης σας σε υψηλή ποιότητα αλλά και την αποτύπωση της φιλοσοφίας που έχετε σαν εταιρία αφού είναι ο καθρέφτης σας στον κόσμο του Διαδικτύου . Σε μια εποχή όπου όλα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά και η πληροφορία διαρρέεται πιο γρήγορα από ποτέ στο διαδίκτυο η δημιουργία ιστοσελίδας είναι μια απαραίτητη αναβάθμιση για την επιχείρηση σας . Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η μοναδική δημιουργία ενός website με μια εικαστική προσέγγιση που στοχεύει στην λειτουργική χρήση καθώς και στην ταχύτητα του browsing . Σε περίπτωση επίσης που χρειάζεστε ανασχεδιασμό του ιστότοπου σας, η εταιρίας μας αναλαμβάνει το redesign και σας παρέχει δωρεάν ένα στρατηγικό πλάνο προκειμένου να βελτιώσετε το user experience, το traffic και την καλύτερη κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης .

Εταιρική ταυτότητα

Ο σχεδιασμός της εταιρικής σας ταυτότητας είναι μια από τις σημαντικότερες διεργασίες διότι συμβάλλει στην ανάδειξη και στην αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας. Το λογότυπο , το εταιρικό έντυπο , τα banner , οι αφίσες ,τα folder κ.α. αποτελούν κυρίαρχο και καθοριστικό ρόλο για το εταιρικό σας προφίλ. Σκοπός μας είναι να σχεδιάσουμε κάτι μοναδικό όπου θα αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία , το όραμα και την αισθητική του χώρου σας . Ο σύγχρονος σχεδιασμός και η ποιότητα μας θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό διότι τα χρώματα, οι γραμματοσειρές και τα σχεδιαγράμματα αποτελούν ένα από τα βασικότερα χρηστικά μηνύματα επικοινωνίας . Η ομάδα μας αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία της καθώς και την ισχυρή διαδικτυακή της παρουσία για να παρέχει στο brand design σας μια καινοτόμο και ισορροπημένη σχεδίαση .

Κατασκευή Eshop

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αποτελεί ίσως την σημαντικότερη αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε για την επιχείρησή σας. Σκοπός της Digital Mindset είναι να σχεδιάσουμε ένα e-shop προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σας με εύκολη διαχείριση και υψηλές κατατάξεις. Τα αποτελέσματα του είναι εγγυημένα και μετρήσιμα από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πωλήσεις με όλους τους τρόπους πληρωμής . Ένας από τους βασικούς λόγους που πλέον το e-shop έχει μπει στην ζωή μας είναι η μείωση των παγίων και λειτουργικών εξόδων καθώς και το χαμηλό κόστος σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα . Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις παγκόσμια προβολή των προϊόντων σου απλά με ένα κλικ! Ο σύγχρονος σχεδιασμός και η ποιότητα μας θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό διότι τα χρώματα, οι γραμματοσειρές και τα σχεδιαγράμματα αποτελούν ένα από τα βασικότερα χρηστικά μηνύματα επικοινωνίας . Η ομάδα μας αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία της καθώς και την ισχυρή διαδικτυακή της παρουσία για να παρέχει στο brand design σας μια καινοτόμο και ισορροπημένη σχεδίαση .

Social Marketing

Τα social media είναι ένας χώρος συγκέντρωσης εκατομμυρίων χρηστών καθημερινά. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, υπάρχουν ήδη έτοιμα δίκτυα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ώστε να αναπτύξετε το brand σας, να χτίσετε καινούργιο πελατολόγιο καθώς και να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη. Με την ιστοσελίδα, είτε με το eshop σας, είναι πολύ σημαντικό να έρθετε κοντά με το κοινό σας. Ο βέλτιστος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι μέσω των social media, όπου εκεί μπορείτε να τους λύσετε διάφορες απορίες, να αναδείξετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας και να τους εξυπηρετήσετε σε οτιδήποτε χρειάζονται καθώς μπορείτε να αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους. Στη Didital Mindset αναλαμβάνουμε πλήρως τη δημιουργία της εταιρικής σας παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα με γνώμονα τις απαιτήσεις του κοινού σας και της σύγχρονης εποχής. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας κάνουμε δωρεάν αναγνώριση του ανταγωνισμού σας καθώς και να σας αναλύσουμε την στρατηγική που ακολουθούμε προκειμένου να έχουμε άμεσα και ορατά αποτελέσματα .

Mobile Application

Στην σημερινή εποχή ο άνθρωπος έχει καταφέρει να έχει στα χέρια του ένα τεχνολογικό εύρημα, ένα άρτιο φορητό εργαλείο που του επιτρέπει να πραγματοποιεί τις καθημερινές του δραστηριότητες και ανάγκες με τεράστια ευκολία. Αναφέρομαι βεβαίως στα smartphone ! Έτσι κι εμείς στην Digital Mindset σχεδιάζουμε πρωτοπόρες εφαρμογές με σκοπό να ακολουθείτε τις νέες τάσεις της εποχής για δημιουργία πιστών καταναλωτών μέσω της άμεση επικοινωνίας που σας προσφέρουν με τους χρήστες αλλά και την αύξηση των πωλήσεων σας κάνοντας μόνο ένα κλικ στην εφαρμογή . Τα mobile Apps παρέχουν στους πελάτες σας την ίδια απόδοση, εμπειρία και αξιοπιστία όπως αυτή που παρέχει ο υπολογιστής. Η αυξανόμενη εξάπλωση τους ενθαρρύνει όλο και περισσότερες επιχειρήσεις για την δημιουργία τους εφόσον τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν δημιουργούν πολλές ευκαιρίες υψηλών εσόδων . Επικοινωνήστε μαζί μας και πραγματοποιήστε το επιχειρηματικό όραμα της επιχείρησης σας!

Email Marketing

Το e-mail marketing είναι το πιο άμεσο εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεων.Είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα μέσα επικοινωνίας, πλήρως στοχευμένο ,διαδραστικό,επαναλαμβανόμενο και έχει ένα συγκεκριμένο στόχο όπου είναι απόλυτα μετρήσιμος .Το περιεχόμενο μπορεί να συσχετίζεται με διαφήμιση, πρόσκληση για επιχειρηματική συνεργασία ή πώληση, ευχές, καλωσόρισμα στην εταιρία μας, υπενθύμιση της παρουσίας μας στους καταναλωτές κτλπ. Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι ότι ο παραλήπτης έχει πλήρη καταφατική συναίνεση αφού ο ίδιος μας έχει δώσει τα στοιχεία του προκειμένου να λαμβάνει email. Το κόστος τους είναι μηδενικό άρα μας βοηθάει να χτίσουμε άμεσα μια αποτελεσματική στρατηγική με στοχευμένες καμπάνιες δωρεάν.Η σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας που δημιουργείται μέσω του e-mail marketing ανάμεσα σε εσάς και στους παραλήπτες σας είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να προσεγγίσεις το κοινό σου και να αυξήσεις τις πωλήσεις σου.

Support

Πρωταρχικός κανόνας στην εταιρεία μας είναι να παρέχουμε
υποστήριξη για τους πελάτες μας μετά από την ολοκλήρωση οποιαδήποτε έργου.

Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας , σας διασφαλίζουν ότι θα απολαμβάνετε κορυφαία απόδοση, ταχύτητα και ασφάλεια 24/7 .

Ωστόσο υποστηρίζουμε και την αναβάθμιση ή την επέκταση όλων σας των εφαρμογών προκειμένου να έχετε την διαδικτυακή ταυτότητα που σας αξίζει.

Τα πιστοποιητικά ασφαλείας και κρυπτογράφησης των πληροφοριών αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα προσωπικά δεδομένα της επιχείρησης σας.

Προνοούμε για εσάς προκειμένου να έχετε πλήρη νομιμότητα κατά την διαδικτυακή σας προβολή .